Fulham SW6

Size: 80m2
Project details
Moving out of their ideal home in Fulham, located within walking distance to Bishop’s Park and Munster Road’s eclectic mix of local shops and trendy restaurants was not an option for Francesco and Caroline. With no time for house hunting due to hectic careers in finance and education and to avoid unsettling their children, a basement conversion provided the solution to their need for more living space.
Design instruction
Excavation and creation of a retrospective basement with the formation of an external light well to the front, internal and rear and a high-end spec fit-out to compliment imported Italian staircase, tiling, flooring and doors.

Configuration of new space: Bedroom, bathroom with featured sauna, storage space, wine cellar and a large open plan media room.

 

 

Project Details

  • Fit-out: 3.5 months
  • Head height: 2.8m
  • Structure: 4 months